Hogyan használjam az oldalt?

A prédikációk listája a táblázat feletti mezők használatával szűkíthető. A táblázatban a prédikációk sorrendjét a táblázat oszlopainak nevére kattintva lehet megváltoztatni

A cím és szöveg szerinti szűrés használata

Ha több szóból álló kifejezésre keresünk, és csak azokra a találatokra vagyunk kiváncsiak, melyekben PONTOSAN a keresett szöveg szerepel, akkor tegyük idézőjelbe.
Ha idézőjel nélkül írunk több szót a keresőmezőbe, akkor azok VAGY kapcsolatára fog szűrni a weblap.

Például:
Ha a szűrőmezőbe idézőjel nélkül írjuk a hit cselekedet szavakat, akkor azokat a prédikációkat kapjuk eredményül, melyekben a hit és / vagy a cselekedet szavak szerepelnek, de nem feltétlenül egymás mellet.
Ha ugyanerre a két szóra idézőjelben szűrünk "hit cselekedet", akor csak azt a prédikációkat kapjuk eredményül, amelyben pontosan ez a karaktersorozat szerepel.

Ha újra az összes prédikáció listáját szeretnénk látni, akkor egyszerűen töröljük ki minden szűrőmező tartalmát, és klikkeljünk a szűrés gombra! (Vagy klikkeljünk a Prédikációk menüpontra.)

A weblap célja

A cserikalman.hu weblapot azért hoztuk létre, hogy Cseri Kálmán által elmondott gondolatok ezúton is Istennek élő, embert formáló szavai lehessenek. Ezért a weblapon található prédikációk "cserikalman.hu" forrásmegjelöléssel szabadon idézhetők. Több prédikációra kiterjedő, vagy profitorientált felhasználáshoz azonban az oldal tulajdonosának írásbeli engedélye szükséges.

A weblap több mint nyolcszáz prédikációt tartalmaz, melynek gépelésében, digitalizálásában, szerkesztésében sokan közreműködtek, akiknek ezúton mondunk köszönetet. A weblap fejlesztését az Integral Vision Kft-nek köszönjük.

Kapcsolat

Ha a weblappal kapcsolatos kérdése, javaslata van, akkor azt küldje el emailben a fuzi.akos [kukac] yahoo [pont] com címre!